№ шарт 001040000854/250017/00
Шарттың мәні: № 51438463,
Ашытқылар ГОСТ Р 54845-2011 сәйкес " кептірілген нан пісіретін ашытқы. Техникалық шарттар". Вермишельдің, түйіршіктердің, ұсақ дәндердің, кесектердің, ұнтақтың немесе Жарма тәрізді. Ашық сары немесе ашық қоңыр. Бөтен иіссіз. Дәмі кептірілген ашытқыға тән.
Шарт бойынша саны : 5
Шарт бойынша сомасы : 31 060.01
Алдын ала төлеу: 0.00
Орындалған сома:
0.00
Шарттың мәні: № 51438464,
Карамель ҚР СТ 4462-1910-АО-007-2007 жеміс, жидек, жеміс-жидек және желе салмаларымен, шоколад глазурімен жылтыратылған кондитерлік бұйым, қантты қыздыру немесе қант ерітіндісін крахмал сірнесімен немесе инвертті шәрбатпен қайнату арқылы алынатын.
Шарт бойынша саны : 150
Шарт бойынша сомасы : 197 099.28
Алдын ала төлеу: 0.00
Орындалған сома:
0.00
Шарттың мәні: № 51438465,
Какао – ірі бұршақ ҚР СТ ИСО 2292-2006 (ИСО 2292-1973,, IDT) " Какао-бұршақтар. Сынамаларды іріктеу". Какао ұнтағы.
Шарт бойынша саны : 20
Шарт бойынша сомасы : 47 717.38
Алдын ала төлеу: 0.00
Орындалған сома:
0.00
Шарттың мәні: № 51438466,
Томат пастасы ЖШС СТ 1639-1926-18-022-2018 " томат пастасы. ТУ". Қою қоспаларсыз, тері қалдықтарынсыз, тұқымдарсыз және жемістердің басқа да өрескел бөлшектерінсіз қалың біртекті концентрацияланған масса. Тауардың шығарылған елін және жергілікті қамту үлесін растау үшін СЭҚ ТН коды 2002909100.
Шарт бойынша саны : 400
Шарт бойынша сомасы : 315 105.28
Алдын ала төлеу: 0.00
Орындалған сома:
0.00
Шарттың мәні: № 51438467,
Кисель ГОСТ 18488-2000 сәйкес " тәтті тағамдардың тағамдық концентраттары. Жалпы техникалық шарттар". Сыртқы түрі, түсі. Дәмі мен иісі әдеттегі аспаздық тәсілмен дайындалған тиісті тағамдарға тән. Опалесценцияға жол беріледі. Консинстенция тұтқыр, кесектерсіз біртекті. Тауардың шығарылған елін және жергілікті қамту үлесін растау үшін СЭҚ ТН коды 2202100000.
Шарт бойынша саны : 80
Шарт бойынша сомасы : 51 161.60
Алдын ала төлеу: 0.00
Орындалған сома:
0.00
Шарттың мәні: № 51438468,
Қияр ГОСТ 20144-74 сәйкес "консервіленген қияр. ТУ". Ұзындығы 110 мм-ге дейін, диаметрі 50 мм-ден аспайтын тұтас қияр, ұзындығы 140 мм-ге дейін және диаметрі 50 мм-ге дейін, дамымаған тұқымдары, жақсы дәмі, тығыз терезесі және терісі бар қияр консервілеріне рұқсат етіледі. Тауардың шығарылған елін және жергілікті қамту үлесін растау үшін СЭҚ ТН коды 2001100000.
Шарт бойынша саны : 120
Шарт бойынша сомасы : 94 080.00
Алдын ала төлеу: 0.00
Орындалған сома:
0.00
Шарттың мәні: № 51438469,
Шай 24134-1910 СТ - ға сәйкес-ЖШС-01-2007 "оралған шай". Жоғары сорт, түйіршіктелген. Нәзік хош иіс, тартымдылықпен жағымды дәм. Инфузия жарқын, мөлдір, "орташа". Тегіс, сфералық немесе ұзын пішінді.
Шарт бойынша саны : 30
Шарт бойынша сомасы : 179 340.00
Алдын ала төлеу: 0.00
Орындалған сома:
0.00
Шарттың мәні: № 51438470,
Жемістер ГОСТ 32896-2014 " кептірілген жемістер. Жалпы техникалық шарттар". Сүйегі бар тұтас кептірілген жемістер, сығымдалған сүйегі бар тұтас тегістелген кептірілген жемістер, тұрақты дөңгелек немесе сопақша пішінді кептірілген жемістердің жартысы сәл оралған, терісі зақымдалмаған, шеңберлер (целлюлозаға толы бүйір бөліктері). Емес слипающиеся сығу кезінде. Дәмі мен иісі жемістерге тән, сыртқы дәмі мен иісі жоқ..
Шарт бойынша саны : 500
Шарт бойынша сомасы : 320 353.60
Алдын ала төлеу: 0.00
Орындалған сома:
0.00
Шарттың мәні: № 51438471,
Повидло МЕМСТ 32099-2013 Повидло. Жалпы техникалық шарттар. жеміс (көкөніс) повидло: жеміс (көкөніс) пюресінен дайындалған, қант немесе қант қосып немесе қоспай пісірілген, сірне, гельдік заттар, тағамдық органикалық қышқылдар, консерванттар қосылған немесе қосылмаған және езілген жемістердің (көкөністердің) біркелкі қалың, жағылатын массасы немесе езілген жемістер мен көкөністер қоспасының массасы болып табылатын жеміс (көкөніс) консервілері. Джем термостабельді: 150 °C-тан жоғары қызғаннан кейін консистенцияны сақтайтын Джем.
Шарт бойынша саны : 60
Шарт бойынша сомасы : 91 457.86
Алдын ала төлеу: 0.00
Орындалған сома:
0.00